Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:08:38 GMT

درآمد پایین پژوهش عاملی برای مهاجرت دانشجویان

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۷۰۵۲

درآمد پایین پژوهش عاملی برای مهاجرت دانشجویان

«علی نظری» امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا افزود: در کشور برنامه‌های زیادی را برای پیشبرد اهداف علمی می‌توان پیاده کرد. ولی بهای اندکی به کار پژوهشی داده می‌شود.

وی گفت: دانشجویان به کار تحقیقاتی و پژوهشی علاقه دارند؛ ولی در ایران شرایط به گونه‌ای است که کار تحقیقاتی و پژوهشی درآمد ندارد تا بعضی از دانشجویان برای خروج از کشور اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر افزود:‌ دانشجویانی هم که در ایران ماندگار می‌شوند، پیگیر شغل و کسب درآمد هستند تا عملا کار تحقیقاتی و پژوهشی بسیار کم رمق دنبال شود.

دانشجوی کارشناسی کامپیوتر در خصوص نوزدهمین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی اظهار داشت: مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر با حضور ۶۵ تیم ۳ نفره از ۱۴ دانشگاه کشور برگزار شد.

وی گفت: در این رقابت‌ها ۱۲ سوال الگوریتمی مطرح شد و هر تیم برای حل هر سوال، یک بادکنک با رنگی خاص دریافت می‌کند تا تعداد بادکنک‌ها دریافت شده، جایگاه آن تیم را مشخص کند.

 دبیر انجمن علمی کامپیوتر درباره اهداف این رویداد اظهار داشت: از آنجا که این مسابقات الگوریتمی است، سبب می‌شود دانشجویان برتر از نظر فکری و ذهنی شاخص، شناسایی شده و برای مسابقات اعزامی به روسیه انتخاب شوند.

نظری در خصوص مسابقات منطقه‌ای که در روسیه برگزار می‌شود، ‌گفت:‌ این مسابقات آذر ماه در روسیه برگزار می‌شود و کشور ایران در دوره گذشته نیز پس از مدت‌ها صاحب مقام شد. البته امید است تیم اعزامی ایران در دوره جدید نیز موفق ظاهر شود.

ICPC مخفف international Collegiate Programming Contes (مسابقات بین المللی برنامه نویسی دانشجویی) است که هدف آن ایجاد فضایی علمی، پرشور، شاداب و پویا برای رقابت و یادگیری در زمینه طراحی الگوریتم و برنامه نویسی است.

این مسابقات تا سال ۲۰۱۸ از سوی انجمن ماشین‌های محاسب و با پشتیبانی شرکت‌های بزرگی چون IBM برگزار می‌شد و دانشگاه‌های ایتمو، دولتی مسکو و سن پترزبورگ (هر سه از روسیه) در سال‌های اخیر جزو برترین دانشگاه‌های جهان در مسابقات برنامه نویسی جهانی بودند.

روز گذشته(جمعه) مسابقات برنامه نویسی دانشجویی به میزبانی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر برگزار شد و تیم‌هایی از دانشگاه شریف به مقام اول و سوم رسیدند و تیمی از دانشگاه میزبان نیز دوم شد.

دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای اهداف مسابقات اصلی ICPC و برای انتخاب برترین تیم های دانشگاه برای اعزام به مسابقات منطقه‌ای، از سال ۱۳۸۰ سالانه یک مسابقه‌ کشوری رسمی برای تعیین تیم‌های اعزامی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مسابقات غرب آسیا برگزار می‌کند که در سال های اخیر مورد استقبال تیم‌های زیادی از دانشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفته است.
اعتبار مسابقه‌ سالانه برنامه نویسی دانشگاه صنعتی‌ امیرکبیر به گونه‌ای است که علاوه بر تیم‌های این دانشگاه، دانشگاه‌های مطرح ایران از جمله دانشگاه های صنعتی شریف، تهران، علم و صنعت، خواجه‌نصیر و شهید بهشتی نیز همه ساله با چندین تیم در این مسابقه شرکت کرده و به رقابت با جمعی از زبده ترین برنامه نویسان ایران میپردازند.
شرکت کنندگان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی الکترونیکی ای مسابقات به نشانی icpc.aut.ac.ir مراجعه کنند.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر مسابقات برنامه نویسی کامپیوتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز

لیگ برتر و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. 

طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

 جمع جرایم تعیین‌شده توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جرایم را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی داشته و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. 

 این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجرسپاسی در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

دیگر خبرها

  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • بخشی از دانشگاه آمستردام به تصرف دانشجویان حامی فلسطین درآمد
  • واکنش رسول جعفریان به مهاجرت نخبگان: این فاجعه است و‌ ای کاش درست نباشد!
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • ۴.۵میلیارد درآمد فدراسیون از جریمه در ۱۷روز
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو